2015. február 27., péntek

"Vegyél esküvőszervezőt, és mondd meg Te az árát!"


​Biztosak vagyunk abban, hogy ezt a bejegyzést olvasva sok szakmaibeli kolléga nem túl pozitívan fog vélekedni rólunk, de a mi szemszögünkből ez nem kimondottan érdekes. Akikkel együtt dolgozunk, ők elfogadják és értékelik.
Magyarországon az esküvőszervezés, mint szolgáltatás kevésbé elterjedt még mindig, pedig már több mint 10 éve jelent meg hazánkban. Mi ennek az oka, ki tudja?
Talán a kultúránk, a jellemünk más, mint mondjuk a tengerentúlon, vagy más országokban. Talán hazánk gazdasági helyzete is közrejátszik ebben...
Azonban azt tapasztaltuk, hogy sokan gondolkodnak azon, hogy ha a párjuk megkérik a kezüket és elkezdik az esküvő tervezését, szívesen igénybe vennék egy esküvőszervező segítségét, szaktudását valamint tapasztalatát és megbízni az esküvőjük megszervezésével.
Ahogy sok helyzetben, itt is az anyagi helyzet az, ami ebben meggátolja őket.
Viszont mivel ebben nem voltunk biztosak, ennek kapcsán nemrég egy kisebb felmérést végeztünk a facebookon egy esküvős csoportban, amelynek eredményeképpen egy új lehetőséget ajánlunk fel az esküvőre készülő pároknak​.
Hiszen nekünk az a fontos, hogy ha tudunk, mindenkinek segítsünk. Azoknak, akik hozzánk fordulnak, és azoknak is, akik esküvőszervezőt keresnének, de a pénztárcájuk ezt nem engedi meg.
Célunk, hogy minél többen megismerjék az esküvőszervezést, mint szolgáltatást és bátran forduljanak a jövőben mások is hozzánk!
Ez a lehetőség a következő:

"Vegyél esküvőszervezőt, és mondd meg Te az árát!"

Személyes találkozó alkalmával, a jegyes pár elmondja, mit szeretne, mi az elképzelésük, miben kérik a mi segítségünket, milyen feladatokat bíznának ránk. Ezután mi elmondjuk, mennyiért vállalnánk a felvázoltak alapján. Ha az az ár nem megfelelő, túl magas, Ti  eldönthetitek, mennyit szánnátok erre.
Természetesen azt kérjük mindenkitől, hogy az ésszerűség határain belül, egy elfogadható árat ajánljanak fel, mert egy esküvő megszervezése nem kis feladat, teljesen mindegy, mekkora a vendéglétszám. Kérlek, azt se felejtsétek el, hogy egy szervező munkája hónapok tart, és nem egy napos feladatot lát el, mint pl. egy zenekar vagy DJ., egy vőfély vagy CM, stb...
Csak egy példa: ha mi mondunk egy 95.000 Ft-os árat, arra nem szeretnénk, 10-15.000 Ft-os ajánlatot kapni. :))))
Ami még nagyon fontos: nem csak teljes körű szervezést tudunk vállalni, hanem be tudunk csatlakozni a szervezés bármely szakaszában, illetve az esküvő napján vállalunk koordinációs feladatot is, melyben a szolgáltatók és a helyszín felügyelete, és ellenőrzése is beletartozik.
Természetesen, ezzel a lehetőséggel a szabad időpontok betöltéséig van lehetőség, ezért érdemes minél gyorsabban időpontot egyeztetni a személyes találkozóra, mert a foglalások folyamatosan érkeznek.
A személyes találkozó minden esetben kötelezettség és díjmentes, így az sem gond, ha még nem döntöttétek el, hogy legyen vagy ne legyen esküvőszervezőtök!
A találkozón információkat kaptok, hogyan áll össze egy esküvő, miből áll a szervezés, mire kell figyelni, stb...

Időpontot a szazszorszepeskuvo@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30 429 7649-es mobilszámon kérhetsz!

Találkozzunk és tudj meg többet az esküvőszervezésről!

üdvözlettel,

Viktória


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése