2014. július 8., kedd

Ne szervezd magad, ha nem megy...

Szervezési problémád van??????

Pár nappal ezelőtt olvastam egy bejegyzést egy menyasszonytól az egyik esküvői fórumon.
A problémája röviden az volt, hogy a ruhaszalon eltüntette egy ruhát, a dekoros későn írta meg, hogy az igényelt virág drágább lesz, mivel külföldről kell beszerezniük.
Szóval, a probléma leginkább az volt, hogy a szolgáltatók nincsenek toppon.



Na már most. Szeretném megvédeni a szolgáltatók többségét!!!!!

Ugyanis, nekik nem egy esküvőre, egy megrendelőre kell figyelniük, hanem hetente többre is. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne kelljen kellőképpen ellátnia Téged a legfontosabb információkkal, de aki dolgozik, ugye hibázik is.
Ezért kell Neked is odafigyelni, mindenre rákérdezni, akár 2 hetente, havonta rákérdezni náluk, hogy minden rendben és a megállapodás szerint történik majd minden. Neked csak erre az egy esküvőre kell odafigyelned!



Nagyon sokszor előfordult, és szerintem a jövőben is lesz ilyen, hogy egy menyasszony nagy kedvvel és lendülettel állt neki a szervezésnek, aztán vagy már az elején, vagy a közepén, amikor a hullámok összecsaptak a feje fölött, keres meg egy esküvőszervezőt, ahogy engem is!

Ezzel nincs is baj, ha ki lehet még bogozni, mi és hol van megrendelve, lefoglalva, stb.
Ezért én azt tanácsolom, hogy ha szeretnéd elkerülni a fent leírthoz hasonló problémákat és tudsz rászánni pár ezer Ft-ot, akkor keressetek fel vagy engem, vagy egy másik esküvőszervezőt, aki tanácsokat, tippeket tud adni.



(Előfordult már olyan eset is, amikor egy jegyespár meggondolta magát, és mégis szervező nélkül állt neki az esküvőjét megszervezni, mert a helyszín felajánlotta "ingyen" a segítségét. Persze mondanom sem kell, mi lett a vége, de ez egy másik történt!)




Ezen kívül olyan megoldások is léteznek, hogy a szervező az általatok kiválasztott szolgáltatókat megkeresi, egyezteti velük a kérésedet, átnézi a szerződéseket, egyszóval képvisel Téged.

Ez egy nagyon jó lehetőség, hiszen ezen kívül  Te csinálhatsz, szervezhetsz meg minden mást, viszont nem lehet probléma az esküvőig.



Apropó, esküvő!

Ha már a szervezésről és a körülötte lévő problémákról van szó, fontos tudni, hogy ha időben kezdjük el a szervezést, kevesebb probléma fordulhat elő.
Mi az, hogy időben igaz?????? A standard szervezési idő 6-12 hónap közötti időszakot ölel fel. Viszont ez változhat az esküvő nagyságától, stílusától, stb. 
Van, hogy pár hónap alatt is megszervezhetjük az esküvőnket, lagzinkat, de van, aki 1,5 évvel korábban nekilát a szervezésnek.



Ha még esküvő előtt állsz, vagy még van, mit megszervezni, fordulj hozzám vagy esküvőszervező kollégáimhoz bizalommal és kérj tanácsot bátran!

Az ajtóm mindig nyitva áll előtted is, csak merj átlépni a küszöbén!


üdvözlettel,


az Esküvőszerveződ


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése